در این بیانیه آمده است :

فوت قریب به ۱۷۰۰نفر  از هم استانی‌های عزیز  از ابتدای شیوع ویروس کووید ۱۹ تا به امروز داغ سنگینی است که قابل جبران نیست.

از طرفی کادر درمان نیز بواسطه افزایش شیوع این ویروس منحوس و تلاش بی وقفه در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی به لحاظ روحی و جسمی به شدت خسته هستند. این درحالیست که شرایط هفته های اخیر نشان می دهد سفرهای متعدد وزیر بهداشت و معاونین این وزارتخانه، تصمیمات و برنامه های مصوب ستادی نتوانسته نتیجه لازم را در پی داشته و مرهمی بر آلام دردمندان کرونا باشد.

 معتقدیم با تعطیلی صنوف در حالیکه سایر مصوبات ستاد کرونا مانند تشدید نظارت بر ترددها ، تسریع روند واکسیناسیون و برخورد جدی با متخلفان عدم رعایت پروتکلها به طور کامل اجرا نشده ؛ تنها به شکست اقتصادی ، تضعیف بازار ، نابودی کسب و کارها می انجامد و ره آورد دیگری در کنترل کرونا ندارد.

انجمن صنفی روزنامه نگاران استان هرمزگان به عنوان تشکل مهم رسانه‌ای هرمزگان مصرانه خواستار پاسخگویی شفاف متولیان در خصوص عدم اولویت بندی مناسب، بی نظمی و تاخیر در تزریق واکسن ، رفع نواقص موجود ، مدیریت صحیح مقابله با این ویروس ، اصلاح روند ارتباط با رسانه ها ، ورود فوری بنگاههای اقتصادی و صنایع در جبران کمبودهای دارویی و درمانی ، پیگیری عاجل نمایندگان مردم از طریق ستاد ملی کرونا و قوای مقننه و مجریه است.

ضمن اینکه عاجزانه از مردم شریف و نجیب استان هرمزگان می خواهیم تا انجام واکسیناسیون عمومی، صرفا در راستای تامین سلامت عمومی پروتکل های بهداشتی را به جد رعایت فرمایند و خود مراقبتی را به عنوان تنها راه ممکن ادامه دهند.

این تشکل از ستاد مدیریت مقابله با کرونا انتظار دارد با مسببین این وضعیت در هر مقامی بدون اغماض برخورد قانونی صورت داده و زمینه سرعت بخشی به واکسیناسیون را فراهم آورند.

معتقدیم حال هرمزگان به وخامت نهاده و نمی توان پشت برخی آمارها پنهان شد، واقعیت جامعه امروز ما وضعیت را بحرانی نشان می دهد.

مدیریت این شرایط در گرو اقدام عاجل همه متولیان ، مدیران، نمایندگان و مداخله ملی است.

امید که با گذر از این وضعیت اسفناک ،سلامت عمومی آحاد مردم تامین شود، بنابراین اجازه ندهید هرمزگان به آی سی یو برود.

انجمن صنفی روزنامه نگاران استان هرمزگان